Contact us

We'll get back to you ASAP!

3 + 14 =

Samtykkehåndtering i banker og finansielle virksomheder

Rettet mod banker og andre finansielle institutioner

Vidste du at …

Kun 44% af forbrugerne har ifølge McKinsey tillid til finansielle virksomheders evne til at beskytte privatliv og kundedata.

71 % af kunderne vil ifølge McKinsey miste tilliden og stoppe med at handle hos en virksomhed, hvis den uden tilladelse giver personfølsomme data væk.

72 % af alle europæiske finansielle virksomheder bruger ifølge Deloitte værktøjer til samtykkehåndtering. Nogle indrømmer dog, at deres værktøjer ikke er særligt sofistikerede.

26,9 % vokser markedet for systemer til samtykkehåndtering hvert år ifølge The Insight Partners.

 

This webinar covers

I dette webinar hører du om fordelene ved at have et effektivt system til samtykkehåndtering (Consent Management) i den finansielle sektor.

Når banker og andre virksomheder i den finansielle sektor markedsfører nye produkter, kan det af flere grunde svare sig at have en løsning, der nemt og effektivt kan administrere samtykker på tværs af forskellige systemer.

Dels bliver det gennemskueligt for kunderne at se, hvad de har sagt ja til, hvilket øger deres tillid og loyalitet til jer.  Dels kan I som virksomhed udnytte markedsføringsmulighederne bedst muligt uden at skulle frygte fejltagelser.

For med et smart system er det nemt at overskue og administrere de samtykker og versioner af jeres privatlivspolitik, som hver enkelt kunde har sagt ja til.

Selv i de tilfælde, hvor oplysningerne ligger i flere systemer. Eller hvor markedsføringen sker i samarbejde med eksterne partnere.

Derfor er systemer til samtykkehåndtering noget, du helst ikke vil spare væk, når du skal maksimere effekten af din markedsføring.

Featured speakers

I dette webinar gennemgår to af Danmarks førende eksperter inden for Compliance og Consent Management – Troels Lindgård og Stefan Sønderup fra 1DigitalTrust – muligheder og fordele ved at bruge løsningen SAP Customer Data Cloud til nemt og effektivt at administrere samtykker i enkeltsystemer og på tværs af systemer i finanssektoren.

Troels Lindgård

Troels Lindgård

Partner, 1DigitalTrust

Stefan A. Sønderup

Stefan A. Sønderup

Partner, 1DigitalTrust

Your takeaways

  • Få indblik i hvordan din virksomhed effektivt kan administrere samtykkeerklæringer og privatlivspolitikker.
  • Se hvordan du nemt kan opdatere samtykkeerklæringer og privatlivspolitikker, se revisionsspor og optimere markedsføring og salgsindsatsen uden at overtræde reglerne på området – uanset om I bruger eksisterende salgskanaler eller vil tage nye kanaler og platforme i brug.
  • Se demo af, hvordan en cloud-baseret løsning fra SAP enkelt og effektivt kan løse opgaverne omkring samtykkehåndtering.

Want to know more?

If you would like to know more about how 1DigitalTrust can help you secure the core of your ERP system, please contact Troels Lindgård in our form below.

Troels Lindgård

Troels Lindgård

Partner, 1DigitalTrust

troels.lindgaard@1digitaltrust.com

10 + 10 =

Or, I can give you a call if you prefer

9 + 6 =

Contact Us

1DigitalTrust A/S

Kollemosevej 40B, 2830 Virum, Denmark

 

1DigitalTrust Sweden AB

Bronsåldersvägen 5, Åstorp 265 32, Sweden

Values

Privacy Policy

Cookie Policy