Webinar: Samtykkehåndtering i banker og finansielle virksomheder

 

Når banker og andre virksomheder i den finansielle sektor markedsfører nye produkter, kan det svare sig at have en løsning, der nemt og effektivt kan administrere samtykker på tværs af forskellige systemer.

For det første bliver det gennemskueligt for kunderne at se, hvad de har sagt ja til, hvilket øger deres tillid og loyalitet.

For det andet kan I som virksomhed udnytte markedsføringsmulighederne bedst muligt uden at frygte fejltagelser. For med et smart system er det nemt at overskue og administrere de samtykker og versioner af jeres privatlivspolitik, som hver enkelt kunde har sagt ja til.  

Også selvom oplysningerne ligger i flere systemer eller markedsføringen sker i samarbejde med eksterne partnere.

Derfor er systemer til samtykkehåndtering noget, du helst ikke vil spare væk, hvis du vil maksimere effekten af din markedsføring.

Værter

Værter er Troels Lindgaard og Stefan Sønderup, som begge er partnere i konsulentvirksomheden 1DigitalTrust og blandt Danmarks førende eksperter inden for Compliance og Consent Management.

 Tilmelding:

Webinaret bliver afholdt 8. oktober og 28. oktober, begge dage kl. 14.00 – 14.45.

 For at deltage, så vælg en dato, skriv dit navn og klik på ”Tilmelding”.

Dit udbytte

På dette webinar hører du om fordelene ved at have et effektivt system til samtykkehåndtering (Consent Management). Og du lærer, hvordan din virksomhed effektivt kan administrere samtykkeerklæringer og privatlivspolitikker, så du nemt kan opdatere disse, se revisionsspor og optimere markedsføring og salgsindsatsen uden at overtræde reglerne på området.

Uanset om du bruger eksisterende salgskanaler eller nye teknologiplatforme.

På webinaret vil der blive gennemgået udfordringer og løsninger, vist en demo af et cloud-baseret system og kunne stilles spørgsmål.

Fakta

Blot 44% af forbrugerne har ifølge McKinsey tillid til finansielle virksomheders evne til at beskytte privatliv og kundedata.

71 % af kunderne vil ifølge McKinsey miste tilliden og stoppe med at handle hos en virksomhed, hvis den uden tilladelse giver personfølsomme data væk.

72 % af alle europæiske finansielle virksomheder bruger ifølge Deloitte værktøjer til samtykkehåndtering. Nogle indrømmer dog, at deres værktøjer ikke er videre sofistikerede.

26,9 % er den årlige vækstrate for systemer til samtykkehåndtering ifølge The Insight Partners.

Contact Us

1DigitalTrust A/S

Kollemosevej 40B, 2830 Virum, Denmark

 

1DigitalTrust Sweden AB

Bronsåldersvägen 5, Åstorp 265 32, Sweden

Values

Privacy Policy